Doorgaan naar inhoud
MEGA DEAL - 20% KORTING BIJ AANKOOP VAN JE COMPLETE BADKAMER
MEGA DEAL - 20% KORTING BIJ AANKOOP VAN JE COMPLETE BADKAMER

Wie zijn wij?

Wij van Industriële badkamer bieden een compleet pakket van badkamer materialen aan. Verschillende afwerkingen en kleuren worden tegenwoordig in de badkamer toegepast en is dé trend. De kracht van Industriële badkamer is het rechtstreeks leveren zonder groothandel. Dit betekent voor u: dezelfde kranen als in de winkel, kwaliteit gegarandeerd en écht de scherpste prijs.

U kunt ons ook benaderen voor de installatie van uw materialen. Wij werken enkel met erkende vakspecialisten en installateurs. Op deze manier begeleiden en coördineren wij het traject van levering tot oplevering. Heeft u behoefte aan advies met betrekking tot uw ontwerp? (materiaal, maatvoering, kleur). Wij weten als geen ander dat het samenstellen van een nieuwe badkamer niet eenvoudig is. Maak gebruik van onze meerwaarde en service: badkamer advies op maat.

Kwaliteit gegarandeerd

Onze kranen zijn speciaal voor u geselecteerd, gemaakt door specialisten in fabrieken van grote gerenommeerde merken.

Scherpe prijzen

Wij leveren rechtstreeks vanuit de fabriek, zonder groothandel, produceren vaak alleen wat besteld is en proberen zoveel mogelijk bestellingen te combineren. Hierdoor besparen wij kosten en kunnen wij u blij maken met de mooiste badkamer materialen voor de scherpste prijzen.

Track en trace

Wij houden u op de hoogte wat de status van uw bestelling is. Elke fase van de bestelling is online te volgen, van bestellen product naar levering aan huis. Bij wijzigingen nemen wij contact met u op.

Retour

Wij doen er alles aan om er voor te zorgen dat u tevreden zult zijn met het product. Mocht dit niet het geval zijn, dan maken wij dit graag voor u in orde. Neem contact op met de klantenservice of per e-mail: Info@industrielebadkamer.com. Wij helpen u graag verder en dragen zorg voor een prettige en correcte afhandeling.