Doorgaan naar inhoud
MEGA DEAL - 20% KORTING BIJ AANKOOP VAN JE COMPLETE BADKAMER
MEGA DEAL - 20% KORTING BIJ AANKOOP VAN JE COMPLETE BADKAMER

Retourneren

Niet goed, geld terug.
We kennen het allemaal. Het kan bij online aankopen soms lastig zijn om puur uit de omschrijving en foto's te herleiden hoe de look en met name de feel van een product is. de kleur of afwerking kan anders zijn dan verwacht of de afmetingen zijn toch anders. Of simpelweg gewoon niet tevreden.

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van u thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk - in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Om gebruik te maken van dit recht kunt u contact met ons opnemen via info@industrielebadkamer.nl. Wij zullen vervolgens het verschuldigde orderbedrag binnen 14 dagen na aanmelding van uw retour terugstorten mits het product reeds in goede orde retour ontvangen is.

 

Uitzonderingen retourneren
- Maatwerk artikelen; daar deze artikelen speciaal voor de klant zijn besteld. 

 

Modelformulier voor herroeping 
(dit formulier alleen invullen en terugzenden als u de overeenkomst wilt herroepen)

— Ik/Wij (*) deel/delen (*) u hierbij mede dat ik/wij (*) onze overeenkomst betreffende de verkoop van de volgende goederen/levering van de volgende dienst (*) herroep/herroepen (*):

— Besteld op (DD-MM-YYYY) : — Bestelnummer :

— Ontvangen op (DD-MM-YYYY):

— Naam/Namen consument(en)

— Adres consument(en) :

— IBAN Rekeningnummer:

— Handtekening van consument(en) (alleen wanneer dit formulier op papier wordt ingediend) 

— Datum(DD-MM-YYYY):

(*) Doorhalen wat niet van toepassing is.

14 dagen
In elk geval gaan we er vanuit dat u een weloverwogen beslissing hebt genomen. We weten als geen ander dat het kopen van het juiste sanitair soms moeilijker is dan dat het op het eerste oog lijkt. Daarom geven wij uiteraard de mogelijkheid om producten tot 14 dagen na uw aankoop te retourneren. U ontvangt dan altijd het aankoopbedrag retour. De retourkosten zijn voor uw eigen rekening.

4 weken
Blijft het product in de originele verpakking ongeopend liggen? Stuur je ons een tijdig bericht na het aflopen van de 14 dagen, dan mag u deze binnen 4 weken na aankoop retourneren en krijgt u het aankoopbedrag als shop tegoed op uw account bij Industrielebadkamer.com

Pakket retourneren
Heeft u een pakket ontvangen dat u retour wilt sturen, stuur dan een e-mail met uw aanvraag. U ontvang dan van ons een retour instructie. Belangrijk: Bij het retour sturen willen wij u vragen dat u de originele verpakking netjes dicht maakt met transparante tape.

Terugbetaling van uw aankoop
Wij zorgen ervoor dat de kosten van uw aankoop en eventuele administratiekosten voor de gekozen metaalmethode na ontvangst zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen worden teruggestort. De retourkosten zijn voor eigen rekening tenzij anders afgesproken en vastgelegd.

Afhandeling
Het verwerken van retours kan maximaal twee weken duren. Zo spoedig mogelijk en uiterlijk binnen 14 dagen na ontbinding van de overeenkomst, storten wij het geld terug op uw rekening. Industriële badkamer behoudt het recht om te wachten met betalen totdat het product binnen is of uw, de klant, heeft aangetoond het product te hebben verzonden (middels een track & trace). Heeft u nog verdere vragen dan vernemen wij deze graag per mail: Info@industrielebadkamer.com

Voorwaarden
Het binnen 14 dagen nadat u het product heeft ontvangen aanmeld.
Het artikel compleet, ongebruikt en onbeschadigd retourneert.
De product (binnenzijde) verpakking is intact, onbeplakt en verpakt tegen beschadiging. (Dit betreft niet het karton buitenzijde).
Retourkosten zijn voor eigen rekening (tenzij anders afgesproken).
*Indien uw retourzending niet voldoet aan bovenstaande retourvoorwaarden dan moeten wij helaas een waardevermindering toepassen op het product*.

  • Geen verpakking = 50% waardevermindering.
  • Beschadigde verpakking = 20% waardevermindering.
  • Beschadigd product = 80% waardevermindering.