Doorgaan naar inhoud
MEGA DEAL - 20% KORTING BIJ AANKOOP VAN JE COMPLETE BADKAMER
MEGA DEAL - 20% KORTING BIJ AANKOOP VAN JE COMPLETE BADKAMER

Garantie en Service

Op alle producten die Industriële badkamer verkoopt leveren wij de wettelijke garantie. Wettelijke garantie betekend voor u dat een product datgene moet doen wat u als consument er in alle redelijkheid van mag verwachten. De wettelijke garantie is standaard 2 jaar garantie op alle Industriële badkamer producten.

Zodra u er als consument aanspraak op wilt maken kijken wij altijd samen of er binnen de wettelijke garantie regels uit kunnen komen, (bijvoorbeeld een vervangend product) Indien u zelf schade heeft toegebracht aan het product vervalt de garantie (bijvoorbeeld door verkeerd gebruik of door het verkeerd schoonmaken). Ook vervalt deze garantie als u zelf probeert het product te repareren en dat gaat vervolgens niet helemaal goed. Wij verwachten in alle redelijkheid van onze consument dat de installatie wordt uitgevoerd door een professional. (erkend loodgieter of installateur). Mocht dit niet het geval zijn, dan kan het zijn dat voor u de garantie vervalt.

Controleer uw bestelling direct bij levering.
Wij verzoeken u vriendelijk als consument de bestelling direct bij levering te controleren. Indien er iets niet in orde is of de bestelling klopt niet, vragen wij om dit binnen 2 dagen te melden per mail: Info@industrielebadkamer.com. Wij pakken direct uw klacht op en u kunt rekenen op een snelle en correcte afhandeling. Uw klacht is uiterlijk binnen 14 dagen afgehandeld.